Handelsbetingelser hos Kristine Algreen Fine Jewellery

English version

SMYKKER FRA KRISTINE ALGREEN JEWELLERY

Mine smykker er unikke og håndlavede, så du vil oftest kunne opleve mindre variationer mellem de viste smykker og de smykker du modtager.

BESTILLING

Når du har afsluttet din handel, vil du modtage en kvittering via email som bekræftigelse. Beløbet for ordren trækkes på kortet, når varen afsendes. Dog vil enkelte smykker skulle bestilles direkte hos mig, via email, telefon eller personligt hos mig i mit showroom.  

PRISER

Alle priser er inkl. moms (25%) i vist i danske kroner (DKK)

LEVERING

Alle forsendelser sendes forsikret med PostNord, GLS eller UPS
Ordre fra 500 kr sendes fragtfrit. Fast pris ved forsendelser i Danmark: DKK 90,-
Ved forsendelser til resten af verden: DKK 250,- (Special forsendelse og ekstra omkostninger kan være nødvendigt)
Leveringstiden er normalt 4-14 hverdage for vare på lager. Øget leveringstid vil blive adviseret pr. mail umiddelbart efter, din bestilling er blevet registreret.

AFBESTILLINGER

Ønsker du at afbestille eller annullere en bestilling, skal du fremsende en e-mail med “Afbestilling” i Emnelinien, til ka@kristinealgreen.com
Noter venligst bestillingstidspunkt samt ordrenummer. Afbestilling skal ske inden kl. 17.00 samme dag bestillingen er foretaget.

BETALING

Kristine Algreen Jewellery accepterer Dankort, Visa, Visa Electron and MasterCard. Vi anvender QuickPay og NETS til at håndtere ovennævnte kort

REKLAMATION

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Kristine Algreen Fine Jewellery.
Reklamationsretten er kundens ret til, at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Bevisbyrden ligger de første 6 måneder hos forhandleren, de efterfølgende 1½ år ligger den hos kunden.

Skulle varen mod forventning gå i stykker i reklamationsperioden, sendes og repareres denne vederlagsfrit på mit værksted.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

RETURNERING

Gældende fra modtagelsesdatoen har du 14 dage til at meddele du fortryder købet og returnerer varen. Varen må ikke være brugt.

Ovennævnte forhold gøre sig IKKE gældende, hvis der er tale om varer, som er specielt fremstillet til kunden (f.eks. et smykke med speciel indkøbt og udvalgte ædelsten, godkendt af kunden, eller smykke med personlig indgravering). I sådanne tilfælde kan varen ikke returneres eller ombyttes.

Vær opmærksom på, at du selv skal afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen skal returneres i samme stand, mængde og original emballage, som den er modtaget.

Hvis varen er synligt beskadiget under forsendelsen skal du afvise pakken ved modtagelse og kontakte ka@kristinealgreen.com hurtigst muligt.

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

Der gælder ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.

FORBRUGERRETTIGHEDER

Læs nærmere på www.forbrugersikkerhed.dk

 

En klage over en vare kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

 

 

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen nedenfor. Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 

 

 

Kontaktformular