Besøg også min butik i Krusemyntegade 25 Kbh.K Åbent Tirsdag - Fredag 11.00-17.30

Privatlivspolitik


Persondatapolitik
For at kunne indgå aftale med os på kristinealgreen.com har vi brug for følgende oplysninger fra dig:
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

KRISTINE ALGREEN  foretager registreringen af kundens personoplysninger, med det formål, at kunne levere den bestilte vare til kunden. Personoplysningerne registreres hos kristinealgreen.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af kundens udtrykkelige samtykke, således at kunden er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kun Kristine Algreen-Petersen hos kristinealgreen.com har adgang til de oplysninger, der registreres om kunden. Den dataansvarlige på kristinealgreen.com er ligeledes Kristine Algreen-Petersen.

Hos KRISTINE ALGREEN opbevares kundeoplysninger ikke krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til kristinealgreen.com videregives ikke og sælges ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos kristinealgreen.com har kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Kunden har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om denne. Disse rettigheder har kunden efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kristinealgreen.com via e-mail ka@kristinealgreen.com

Cookies
kristinealgreen.com anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for vores kunder. Man kan til enhver tid slette cookies fra sin computer. Hvordan, afhænger af browseren man anvender.

Log-statistik
Vi bruger log-statistik på kristinealgreen.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende der er på kristinealgreen.com, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere hjemmesiden kristinealgreen.com